Filippa Rådin

Veckans reflektion – mer tid tillsammans

I helgen kör som sagt Emmi sina sista race för säsongen. Samtidigt som hela familjen är grymt laddade och tycker att det ska bli jättekul att få heja på Emmi. Så känns det lite skönt att vintersäsongen snart är över och att vi kommer att få en helt annan tid för varandra., En massa hemma tid.

Men bara för att vintern lider mot sitt slut och likaså skidsäsongen innebär inte det att fritidsaktiviteterna avtar. Snart tar fotbollssäsongen vid, men då är i alla fall matcherna betydligt närmre och lika så träningar. Vilket innebär att tjejkompisarna kan cykla tillsammans till fotbollen istället.

För mig är det extremt viktigt att hela tiden visa sitt egna engagemang till sitt barns intresse. Man kanske inte alltid kan vara med på plats, men jag kan ändå alltid vara delaktig, peppande, stöttande via telefon. Glädjen man ser hos sina barn när dom får göra något dom tycker om är obetalbar. Den är värd all tid i världen. Men man är inte mer än människa även om man är mamma så att vara överallt är omöjligt. Så samtidigt som det känns skönt att skidsäsongen lider mot sitt slut och vi kommer få en helt annan tid tillsammans så vet jag hur mycket Emmi kommer sakna det och känslan blir liksom tudelad.

Kram ❤F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.