Filippa Rådin

Pimpa din tonåring glad

Även om jag själv läser modetidningar på löpande band och håller mig så uppdaterad som det bara går gällande vad som just nu är hetast så går inget upp emot att ha en yngre tonåring i huset. Hur snabb man själv än tycker att man är på en nyhet så är man alltid ljusår efter. Just nu är det platåskor som står högt upp på önskelistan här hemma. Men jag bestämde mig för att försöka överraska lite och skapa helt egna snygga Converse. Och som tur var blev det succé!

Finns inte det man letar efter i en butik så kan man alltid skapa det själv. Jag valde att gå på ett ljust tema som passar perfekt nu under våren och sommaren. Det jag använde mig av var strass och pärlor för att skapa dom detaljer jag ville ha på skorna. Men här är det är som vanligt bara fantasin som sätter gränser. Vill man kan man limma större områden och sedan använda glitter som man häller över skon också. Barnen får helt unika och pimpade skor efter deras egen smak, Både superenkelt att göra och kan vara en kreativ stund med barnen.

      

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jenny

  Åhhh så fina skor ! Vad använde du för pärlor o vilket lim ?
  Är tyvärr inte så duktig på att pyssla 😉 . Limmade du pärla för pärla eller en sträng med lim och sen sätta dit ?
  Tack på förhand.
  Allt gott till er !
  Kjam