Filippa Rådin

Min älskling fyller år idag!

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min älsklings födelsedag!

Att jag sitter på flyget ner till Stockholm en sån här morgon känns inte helt enkelt, hela jag vill just nu sitta med resten av familjen, äta god frukost och sjunga ”ja må hon leva”! Ibland har man inget val, jag måste verkligen ner till Stockholm idag trots att Anja fyller år.

Trösten i allt är att Anja kommer efter mig så fort hon lämnat kidsen på förskolan och sen har vi en lunch inbokad tillsammans i storstaden och ikväll när vi kommer hem kommer det lite folk hem till oss så att vi kan sjunga på riktigt. Det blir nog en väldigt bra dag tillslut ändå😊.

Eftersom att jag skulle upp sjukt tidigt imorse och inte hann äta med dom andra. gick jag upp inatt för att duka och ställa fram allt så att Anja skulle få överraskningen att komma ner till fördelsedagsdukning. Gissa om hon blev förvånad!

Där stod en hjärtballong från varje barn och en vacker blombukett från mig + lite paket såklart.

Nu lyfter mitt plan😊. Hoppas ni får en fin dag!!❤️F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Så fint du dukat och gjort för din fina Anja.
  Hipp hipp HURRA för Anja idag 🎂🎈🎁
  Ni kommer säkert få en super mysig dag 😊
  Önskar er en bra dag.
  Kram Sandra 💕