Filippa Rådin

Gårdagens födelsedagsmiddag

Igår var det äntligen dags för Anjas födelsedagsmiddag med härliga vänner. Vi hade bokat bord långt i förväg då vi visste att det skulle bli fullbokat. Vi var på en våra absoluta favoritrestauranger här i Umeå, Köksbaren. Man blir verkligen aldrig besviken när man äter där, utan bara ständigt överraskad. Så var det även igår. Mattias Dahlgren var på gästspel och det han gör med mat är helt galet magiskt! Vi blir alltid lika imponerade och hänförda av hans mat. Igår var verkligen en kväll med extra guldkant.

Kram, F.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Så mysig födelsedagsmiddag för din fina fru. Härligt med kvällar med extra guldkant 👌🏽💫
    Såg er precis i publiken i Lets dance, kul 👍🏽😊Ni är så fina.
    Ha en bra kväll
    Kram Sandra 💕