Filippa Rådin

Jaga på dom anställda

Igår tog vi oss en friskvårdstimme under arbetstid. Helt välbehövligt, plågsamt och underbart efteråt. Det är det bästa med att vara sin egen chef, när man behöver ett brake så tar man sig ett. Sen att jobbhögen hopar sig under tiden man är ute får man stå ut med, men man har oftast mer energi att ta itu med allt efteråt än vad man hade innan. Man tänker lite klarare och alla bitar faller bättre på plats.

Anja fick en ny Garmin klocka i födelsedagspresent så den var tvungen att testas. Så igår körde vi intervaller 4×2 min fem gånger. Ökade takten lite för varje intervall. Galet härligt när det är klart, inte riktigt lika kul under tiden. Erica var inte riktigt lika positiv under tiden vi sprang, hon ifrågasatte om löpning någonsin blir kul eller om det endast är ett självplågeri.. hahaha. Men det är perfekt när man kan jaga på sina anställda!

Men vi tog oss i mål allihop, när vi väl kom hem så såg man vem av oss som hade lite extra energi över. Medan jag och Erica går in så ställer sig Anja och börja skotta snö. Syns vem av oss som är van att träna lite extra efter den riktiga träningen.

Kram, F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.