Filippa Rådin

Veckans reflektion – Donutvägg

Trender kommer och går verkligen, tittade runt lite och halkade in på det här. Förut var det mycket rosor eller blommor överhuvudtaget som man ville ha på en vägg i samband med festen eller bröllopet. Nu har dessa blommor bytts ut mot något betydligt godare, nämligen Donuts!

Haha, alltså tänk er en vägg i en festlokal klädd med donuts! På ett sätt riktigt häftigt men på ett annat sjukt konstigt.. Jag kan bara se framför mig hur vissa ramlar ner på golvet och att det skulle vara ett par stycken händer som tagit i dom innan man själv skulle äta en. Fördelen är väl i alla fall att du kan dekorera donutsen så dom passar perfekt in med resten av inredning, haha. Nä, tacka vet jag blommor som dekoration eller vad säger ni?

Skulle ni välja att ha en donutvägg på sommarfesten/bröllopet eller blir den nya trenden för mycket även för er? 

 

Bilderna hittar ni här.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.