Filippa Rådin

Packade väskan på en timme och åkte till Let´s Dance

Snabba kast. Tanken var inte riktigt att åka ner till Stockholm den här helgen. Anja skulle till Västerås och jobba ToR men vid frukostbordet i torsdags hände något… vi gjorde vi en hel omvändning och dagen efter ( igår, fredag) satt jag på flyget ner med Maximilian och Emmi. Anja tog med sig Elvis redan på torsdag kväll medan jag väntade in Emmi och Maxi efter skola och förskola.

Någon timma innan jag lyfte från Umeå slog det mig att det till råga på allt var fredag och Let´s Dance, vilken bonus! 10 min innan Let´s Dance gick live sladdade Anja och jag in i studion. Känslostorm, minst sagt! För ett år sedan satt jag på samma stol som igår men då utan Anja bredvid mig, igår fick jag sitta och njuta av allt tillsammans med henne. Gårdagen var känslomässigtmaxad på alla sätt, Träffa Calle och Therese och alla andra. Bästa och finaste Calle!!! Ni måste verkligen rösta på honom och Therese så att dom håller sig kvar😊! Efter sändningen gick vi ut, drack vin och snackade, bästa dagen på läge!

Så bra beslut att köra på spontaniteten! 

Stor kram F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Vad kul med spontana saker, och att allt bli bra. Härligt att se er i rutan 😍
  Therese är verkligen duktig och Calle med 😊

  Ha en fin söndag
  Kram Sandra

  1. filipparadin

   Ja det var sååååå kul att åka dit och stötta Calle och Therese + att träffa alla 😊💕F

 2. Ulrika

  Bara undrar…… står det tomma stolar längst fram på Let’ s dance helt inpå sändning så ni bara kan ”dyka in/upp” så spontant?
  Ni är jättefina i rutan!
  Tack för en fin blogg!

  1. Annika

   Såklart att de kan flytta om platserna så att det blir bra TV. Platserna får man när man kommer dit och de flyttar på en så att det blir säljande TV, no big deal. TV behöver också sälja för att gå runt 🙂

  2. filipparadin

   Ha ha ha nä det står inte bara tomma stolar men man får sin plats tilldelad till sig när man kommer dit 😊💕F