Filippa Rådin

Gröna Lunds vårkalas

Vilken roligt helg det blev!! Igår drog vi på Gröna lunds vår vip öppning. Kidsen fick åka tills dom var less och allt flöt faktiskt på otroligt bra. Inga sura miner alls och barnen hann känna av i tid att orken började tryta. Lite för bra för att vara sant faktiskt. Men ibland ska man ha tur😊. Nostalgi att åka nyckelpigan som man själv åkt när man var barn. Jag har tur som har Anja som aldrig bangar när Emmi vill åka de stora åkattraktionerna. Elvis börjar också ha längden inne för ganska många och jag trodde aldrig han skulle våga sig på kvasten men där hade mamman fel. Han hängde på en hel del av de stora. Så härligt att se hans mod. Men när det kommer till spel var det ingen i familjen som blev så sur som Elvis när han inte vann. Vi älskar grönan och det kommer definitivt bli fler gånger i sommar!!

Hemma lagade Anja god mat och barnen blev mätta och belåtna innan dom formligen rasade i säng precis som vi vuxna 😀😀. En typiskt bra dag😍

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jenny Andersson

  Hej.
  Härligt med Grönan, längtar till Stockholm nu när våren kommer fram.
  Jag ville bara höra hur ni tänker kring att andra vuxna men framförallt barn är med på era bilder och man ser deras ansikten väldigt tydligt medans ni inte visar era barns. Misstolka mig inte, jag har full respekt för att ni inte visar era barn. Men en välbesökt blogg innebär också att många läser och tittar på bilderna. Det finns andra som inte vill vara med. Min dotter är 8 år och det finns inte en enda bild på henne på sociala medier pga att jag inte är där själv.

  1. Evalena Styf

   Om du kollar lite längre ner i bloggen, förra veckan typ, så bloggade Filippa just om det. Att de är ok med att barnen blir med på andra människors bilder i deras sammanhang för då är de bara barn i mängden inte kändisbarn.