Filippa Rådin

Tema och inspiration till vårt bröllop

 Tänk om man hade haft oändligt med tid att planera sitt bröllop, jag undrar om man någonsin hade blivit klar då? Haha.. När jag och Anja gifte oss så tänkte man att ”jamen det finns gott om tid” sen sprang man omkring som en virrig höna i slutet och önskade att man börjat planera och spika alla stora detaljer tidigare. Så tips på vägen inför din stora dag, det tar längre tid än vad man tror innan man hittat alla sina perfekta detaljer.

Tema, inspiration och utsmyckning när det kommer till ett bröllop är helt hejdlöst. Det finns liksom inget stopp. Jag googlade och letade väldigt mycket på nätet inför vårt bröllop, men hamnade mest på pinterest och instagram. Jag skapade egna mappar som jag sorterade under olika rubriker för att lättare ha koll. Man kan som sagt bli helt hänförd och tankarna kan lätt rusa iväg i andra riktningar än vad man tänkte från början, därför kände jag att det var viktigt att hålla en viss struktur när man sökte inspiration.

Vårt val av tema hamnade på svart och vitt med inspiration av 30-talet. Beslutet av tema var inte helt enkelt utan vi funderade mycket men kände att det här temat passade oss. Så när vi väl bestämt oss så sökte jag mycket på olika hashtags, det ena sökandet ledde mig in till andra. För mig sitter det mesta i detaljerna, att man genom hela bröllopet skulle kunna se en röd tråd oavsett vigsel eller fest.  

Vi valde att skicka ut save the date inbjudningar med ingen mer specifik information först. Mest för vår egna skull då vi ville hålla vår speciella och unika dag för oss själva, utan media eller annat skulle veta var/hur vi skulle gifta oss. Våra inbjudningar och allt annat tryckt material valde vi att att skapa utifrån det monogram som vi skapade i samband med våra förlovningsringar. Jag tycker att det blir extra personligt att väva in något som betyder mycket för dig och din partner i inbjudan och dekoration, här vet ni själva bäst vad som skulle kunna passa.  

kram ❤F

Vågar inte ens tänka på hur många timmar vi la ner på att åka runt på second hands för att leta porslin….

Det här var en bråkdel av allt porslin vi senare skulle ha på självaste bröllopsdagen.

  

Anja in action, om ljudfil fanns skulle ni höra en hel del svordomar, inte helt enkelt att få alla tallrikar att hålla.

  

Första provdukningen på Köksbaren

Många timmar och la jag med hjälp från både Anja och mamma ner på att tillverka dessa blomlyktor, i slutändan var allt slit mer än värt det. Det var lyktorna som gav det lilla extra till dukningen

Slutresultatet av vår dukning som blev precis som vi ville, personlig, romantisk och med genomtänkta detaljer. Älskade allt med den!!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.