Filippa Rådin

Mer än vad vi orkar just nu.

Herregud!! Ibland undrar jag själv hur vi orkar!. Hur hamnar vi i allt som vi tar oss för på dagarna. jag hade en liten känsla av att det skulle bli några lugnare dagar med lite träning och struktur. Men det har gått i ett!!! En liten tidstjuv mitt i allt var att jag var hos frissan igår. Men det kunde inte vänta längre. Anja och jag såg inte klok ut i håret och Emmi hade så tjock hår att man knappt såg ögonen. Så det var ett måste.

Men det här med trädgården blev kanske lite väl mycket just nu …eller jag skulle nog i ärlighetens namn säga på tok för mycket Men vi kör på! Igår var trädgårdsdsarkitekten här och idag började vi riva, igen rast ingen ro ha ha ha. Anja klev upp tidigt som tusan och började skruva i trallen för nu är det hög tid för vårt älskade äppelträd att flytta. Det är tydligen nu som är mest gynnsamt, snart är det för sent och gör vi det inte nu måste vi vänta ytterligare ett år om vi ska ha någon som helst chans att det överlever flytten. och Jacuzzin ska äntligen få sig en ny plats så jag slipper den från min dagliga utsikt. Jag har stört mig på att se den sedan dag ett som den hamnade på front row. Medans jag var tvungen att jobba mig igenom på en hög papper som skrek på oss ringde Anja runt bland snickare, trädgårdsfolk och elektriker.  Vi har sedan länge planerat det här med ny trädgård men ni fattar. Ingen vet ju riktigt när tjälen går ur marken och allt måste typ göras NU.

När jag äntligen var klar med pappren började telefonen ringa gå varm, det ringde i ett. Massor av deadlines på Vem kan slå programmet är imorgon och nu ska allt vara klart. Så med mobilen i ena handen och den andra bland kryddor som desperat behövde få ett nytt hem fixade jag en hel del. Träningen idag blir att frakta bort en massa trallvirke. Shit vad det är skruvar och plankor i en trall. Tänkte vi river den där snabbt som tusan, men inte då!! Det har tagit hela dagen och vi är helt slut. Den som gjort den här trallen har varit noga noga noga noooooga!! Så noga att en elefant lätt skulle kunnat bada i jacuzzin.

Men nu är det klart och disken ifrån middagen är till och med borta så ursäkta mig men satan i gatan vad jag ska ligga på soffan ikväll och bara luta huvudet i Anjas knä. Det blir ingen Toughest träning för mig idag. Jag känner av en förkylning och jag skulle gå helt under om jag tränade ikväll. Så nää ingen dåligt samvete här inte. Tänk om jag bara hade lite smågodis !!

Kram F

Igår satt vi planeringen för trädgården. Det här är en klassiker, medan vi sitter och planerar trädgården vispar Anja ihop lite bullar

  

Så här ser det ut i kväll och än är vi inte klara 😱

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lotta Larsson

  Alltså säger bara WOW!!! Kan du skicka hit lite av din/er energi så hade det varit tacknämligt 🙂 . Har precis hittat till din blogg & känner att det är gött att komma in här & få inspiration,energi & glädje. ( Jag känner ju att jag ler när jag läser )
  Ha det bäst & lycka till med trädgårdsplanerna.

 2. Sandra

  Så effektiva ni är. Njut nu med huvud i Anjas knä ikväll.

  Ta hand om dig
  Kram Sandra 💕