Filippa Rådin

Måndagsstress

Hjäääälp, tiden går för fort! Jag har gått och blivit dunder förkyld. Verkligen helt fel timing. Men det är väl sällan sjukdomar kommer lägligt. Hur som helst nästa vecka bär det av ned till Stockholm och inspelningen av vem kan slå drar igång med Anja och Foppa. Den här veckan är någon typ av halv vecka, ledig dag och klämdag. Tiden för att hinna få något gjort är verkligen tajt och jag känner mig en aning stressad för allt som ska hinnas med både på hemmaplan och jobbmässigt innan det att vi flyger ner till helgen.

För att bättra på tidsodsén ska vi ner en tur redan på onsdag och för att förbereda det sista. På samma gång som jag vet att det kommer vara sjukt välbehövligt och jag förmodligen kommer känna mig betydligt lugnare när vi är på väg hem därifrån kan jag inte låta bli att känna mig en aningen stressad just nu över att en dag på en redan kort vecka kommer att gå åt till att åka till Stockholm.

Idag började dagen med besök av vår trädgårdsmästare. Som ni vet så ska vi ju göra om i trädgården och det börjar i veckan. Ett av träden ska grävas upp och flyttas, sen ska även jacuzzi få sig en ny plats. Så idag var dom här och tittade hur det såg ut och hur dom göra det rent praktiskt. Så på onsdag kommer dom och ska börja beskära trädet sen i slutet av veckan ska det flyttas. Sen till helgen har Emmis bonuslillasyster kalas och på söndag ska allt vara färdigpackat för att vi ska kunna flytta ner till Stockholm för en kort tid. Jag känner lite att tidsoptimisten i mig kommer att få sig en rejäl omgång den här veckan, haha.

Nä, nu är det dags att återigen ta tag i To do-listan och börja läsa igenom mejlen. Finns ingen tid att spilla på något. Hoppas ni alla har och får en riktigt bra måndag!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Vilken otur att du blivit dunder förkyld. Så typiskt att man ska bli det när man har fullt upp. Men det är väl då man är mest mottaglig med 😷
    Krya kram och lycka till med allt.
    Kram Sandra 💕