Vill du sitta i publiken? – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Vill du sitta i publiken?

Nu är det nära. På söndag åker vi ned till Stockholm och den 15/5 drar inspelningarna igång på riktigt till Vem kan slå Anja Pärson & Peter “Foppa” Forsberg. Om ni är lika sugna och intresserade som jag över att se vem av dessa vinnarskallar som tar hem kampen så kan ni boka en plats i publiken. Klicka här så kommer ni vidare till sidan. Hade varit så himla kul att få se många av er följare på plats, hejandes på både Anja & Foppa! 🙂

Inspelningen pågår under flera dagar och än så länge är det bara lördagen som är fullbokad, så passa på och ta chansen att komma och se denna superduo utmana några av Sveriges största idrottsstjärnor så som bland annat Markus Näslund, Therese Alshammar, Sarah Sjöström, Pernilla Wiberg tillsammans med många fler!

Kram ❤ F.

FOTO: Magnus Ragnvid

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Margaretha

  Hej! Det va jag som vinkade som en dåre vid övergångsstället idag från bilen!kram/Margaretha

  1. filipparadin
   filipparadin

   Ååå vad kul! Jag blev så glad😊! Tack för att du stannade och gav mig vinken 😊😊💕kram