Fira minstingen – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Fira minstingen

I veckan är det inte vilken vecka som helst utan våran minsta blir ett helt år äldre. Kan ni fatta, Maximilian blir tre år!! Det är så konstig känsla, på samma sätt som det känns som att han föddes igår är han en sådan självklar del av familjen och känns som att han alltid varit det, våran minsta lilla virvelvind! Egentligen fyller han år på måndag, men eftersom hur vi jobbar så kommer vi att fira på söndag med pompa och ståt tänkte vi. Så nu mina vänner vill jag att ni bombar mig med alla era tips, idéer, förslag och allt vad det kan tänkas vara på hur man firar en treåring på absolut bästa sätt här i Stockholm. Allt är välkomnat, vi vill verkligen ha en kalasdag delux! 🙂

Kram. F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Så fina mysiga bebisbilder, gos på hög nivå 😍
  Åh vad man längtar efter en sån lite plutt ❤️
  Lycka för han att får er som föräldrar.

  Har en fin dag och lycka till med inspelningen.
  Kram Sandra 💕