Pressplåtning och familjepaus – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Pressplåtning och familjepaus

Igår var första inspelningsdagen av “Vem kan slå Anja & Foppa”. Jag kan inte beskriva nog hur skönt det är att det verkligen är igång nu. Så fort allt startade föll en sten från axlarna och man bara kände att: NU är vi igång! Allt som uppstår längs vägen nu det kan vi lösa, inga problem! Så himla härlig känsla. Dagen blev extremt lång igår, vi ramlade in hemma strax efter midnatt för att sedan upp idag och göra en pressplåtning. Det var bara att bita ihop och krypa upp ur sängen, men det gick faktiskt över förväntan när man visste att det idag endast var några timmars jobb sen väntade en helt ledig eftermiddag tillsammans med pojkarna. Inspelningen är varannan dag, så imorgon är vi tillbaka i studion igen för att filma ett nytt avsnitt. Det finns fortfarande möjlighet att komma och se inspelningen på plats och jag tycker verkligen ni ska ta chansen. Det är grymt kul att se alla dessa eliter tävla mot varandra, man ser hur vinnarskallarna hos dom kommer fram direkt! Klicka här så kan ni boka er plats 🙂

Efter vi hade avslutat pressplåtningen kom pojkarna och Sara och mötte upp oss. Sara jobbar för oss den här perioden som nanny och hon är helt fantastisk person. Redan efter första dagen så frågade pojkarna efter henne och när dom igår fick veta att hon skulle komma idag så skrek dom rakt ut av glädje. Det är så himla härligt och en trygg känsla när man vet att barnen verkligen gillar henne från start!

Efter plåtningen och Maxis vila drog vi till Rålambshovsparken och skateparken, fikade och bara var, precis vad både Anja och jag behövde idag. Ladda batterierna bara vi för att vara på topp imorgon igen då nästa program ska spelas in. Imorgon är det Therese Alshammar och Marcus Näslund som utmanar. Jag längtar😊!

Man kan inte ta miste om att det är en som är taggad inför tävlingarna.

På väg till första inspelningsdagen.

Erica är nere med oss också, värdens bästa, hon är den som håller i alla trådar just nu när vi har fullt upp med allt annat, utan henne skulle vi nog vara mest under ytan än över ha ha ha. Vår klippa med andra ord! 

       

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.