Gårdagen – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Gårdagen

Dagarna går i ett så jag hinner knappt dokumentera det vi gör. Men igår var det halvarbetsdag för mig medan Anja var hel ledig så vi tog chansen att visa pojkarna var mammorna är på dagarna. Hela familjen packade in sig i bilen och åkte ut till studion. Stora lokaler med ytor till spring och lek, kan ju inte bli fel😊.

Maximilian fyller egentligen år på måndag men eftersom vi jobbar måndag så firar vi honom redan imorgon, söndag. Och eftersom igår har varit den enda dagen som vi kunnat köpa presenter var det dagen då även allt annat skulle fixas inför i kalasdag. Men det blir nog bra. Elvis är väldigt nöjd han har köpt sin present med omsorg. Han köpte det lego han själv ville ha och kan knappt vänta tills imorgon 😄😄😄. Älskade unge! Så genialiskt att köpa det man själv önskar sig mest.

Lite glasspaus emellan och sedan iväg för att hämta Emmi och Anjas mamma vid flyget. På kvällen landade Emmis bästa kompis Maja med familj här i Stockholm så jag och Emmi gick ut med dom på Taverna Brillo och åt. Super på alla sätt.

Idag vaknade jag med ögonen lång bak, jag är sååååååå sjukt trött det var nog länge sedan jag var så trött att jag har svårt att hålla upp ögonen i taxi ut till jobbet. Men men det blir nog bättre under dagen, det gäller bara att aldrig stanna av utan hålla ångan uppe hela tiden.

Hoppas ni får en underbar lördag!! Kram ❤F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Julia

    Ni är så härliga! Definitivt min och min sambo Emy’s förebilder 😃 Kul om man stöter på er i sthlm!

  2. Sandra

    Härliga bilder på er. Se ut att ha det bra 👍🏽😊
    Hoppas er lördag bli bra.
    Kram Sandra 💕🌸🦋