Filippa Rådin

Maximilians kalasdag

Imorgon fyller våran minsta goding hela 3 år! GALET är bara förnamnet! Så idag har hela dagen gått i ett kalastecken. Vi började morgonen med att sjunga ”ja må han leva” för att sedan blåsa ballonger, pynta lägenheten och sist springa iväg och hämta tårtan som var beställd på Tösse bageri . Det blev en Musse Pigg tårta som Maximilian valt helt själv, så det var en supernöjd kille när han fick se tårtan sen tyckte han mest att det blev en lång väntan innan han äntligen skulle få blåsa ut ljusen.. haha.

Klockan 13.00 knackade det på dörren och det började ramla in folk. Vi insåg att även om vi inte var på hemmaplan så skulle det bli ett stort kalas ändå då många kusiner, släktingar och vänner bor här i Stockholm. Sen att Emmi och Anja´s mamma Madde hade flugit ner för helgen gjorde det hela ännu bättre. Pojkarna saknar alltid storasyster när hon inte är med, så både Elvis och Maximilian var superlyckliga när Emmi klev innanför dörren i Fredags. Så när kalaset var slut idag packade vi in hela familjen i bilen för en sista stor familjemiddag innan det var dags för Madde och Emmi att sätta sig på planet och flyga hem mot Umeå igen.

Det har verkligen varit en superlyckad dag på alla sätt och vårat födelsedagsbarn han somnade innan kvällsboken var färdigläst vådligt  lycklig. Nu v’äntar ett glas vin och hockey i soffan med min fru. Hoppas ni haft en bra dag!

KramF

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Grattis till er 3 åring 🎈🎈🎈🎂🇸🇪
  Vilket härligt kalas för Maximillian
  Så fin tårta med med Musse 😊
  Mysigt att Emmi och Anjas mamma flög ner med.
  Kul att Sverige vann igår med 🎉👏🏽😊
  Kram Sandra

 2. Frida Karlsson

  Åh så mysigt kalaset verkade vara trots att inbitne firade hemma i Umeå.
  Jag hade bara en lite fundering kring Maximilian och Elvis och deras biologiska pappor. Jag sitter själv i samma livsstil som ni och jag och min fru har länge velat skaffa barn tillsammans och vi vill båda bära varsitt barn och sedan ta hjälp av en spermadonator. Hur gick era tankar när ni tog beslutet om att bli mammor och hur tänkte ni kring spermadonation osv. Har Elvis och Maximilian samma donator och hur har ni tänkt kring frågor och funderingar när de blir äldre? Kommer de att kunna ta kontakt med sin pappa eller valde ni att göra det anonymt? Blir så inspirerad av er båda och er inställning till livet och hade gärna läst lite om era tankar om allt detta! KRAM

 3. Frida

  Åh så mysigt kalaset verkade vara trots att inbitne firade hemma i Umeå.
  Jag hade bara en lite fundering kring Maximilian och Elvis och deras biologiska pappor. Jag sitter själv i samma livsstil som ni och jag och min fru har länge velat skaffa barn tillsammans och vi vill båda bära varsitt barn och sedan ta hjälp av en spermadonator. Hur gick era tankar när ni tog beslutet om att bli mammor och hur tänkte ni kring spermadonation osv. Har Elvis och Maximilian samma donator och hur har ni tänkt kring frågor och funderingar när de blir äldre? Kommer de att kunna ta kontakt med sin pappa eller valde ni att göra det anonymt? Blir så inspirerad av er båda och er inställning till livet och hade gärna läst lite om era tankar om allt detta! KRAM

 4. Mona Skoglund

  Härligt när allt bara flyter på. Ett stort Grattis till 3 åringen. Oj vad tiden går fort 🎉🎂🍦