Filippa Rådin

Sista rycket

När man jobbar varannan dag, eller i mitt läge typ varje dag som det blivit den senaste veckan eller nästan två veckorna då har man ingen koll på vilken dag det är. Allt flyter liksom ihop till en enda stor soppa och man blir helt dagvill. Fick höra att det var Måndag idag och själv så har man mer fredag eller kanske lördag. Jag tror att vetskapen om att idag är sista inspelningsdagen för den här veckan och sedan väntar en efterlängtad hemresa till Umeå imorgon gör att det känns som helg. Det ska bli så enormt skönt att komma hem ett par dagar och få landa, andas och ha lite ledigt innan nästa inspelningssväng drar igång om en vecka igen. Den gången blir visserligen betydligt kortare då det endast är två dagar vi kommer vara nere för att spela in.

Även om ögonen har varit extremt tunga att öppna på morgonen dom senaste dagarna så är det så himla kul att jobba med en sådan här Tv-produktion att man hittar energin direkt man stiger in i lokalen. Idag är det dags för Sarah Sjöström och Pernilla Wiberg att möta Anja och Foppa. Det känns som att idag är en extremt viktig dag då två alpinister står emot varandra, stämningen och lagsnacket drog igång bara dom steg in genom dörren.

Nä, nu är det bara att spänna fast säkerhetsbältet. Snart börjar inspelningen och det är dags att vara på tå.
Hoppas ni alla har haft och får en riktigt härlig måndagskväll!

Kram ❤ F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Victoria/Fru Direktör

    Bilden på Anja o Peter i blå träningskläder är heeeelt underbar! Varför? Blicken på Anja….! Snacka om mord! 😀 😀 😀 <3