Filippa Rådin

Packat väskan!

Packat väskorna och är i väg igen. Den här gången ska vi hem! Hur underbart är inte det!? Hela min kropp längtar och tanken av att snart få dricka vårt goda kaffe uppe på balkongen gör inte längtan mindre. Det vi har framför oss är några dagars paus. Eller snarare paus i Pärson-Rådin anda. Vi ska hem och fixa med trädgården, fira Maximilian på hemmaplan och styra upp allt annat som legat på vänt men det är verkligen vad vi behöver just nu.

Lite komiskt är det att vi direkt från flyget ska till brädgården och kolla på virke till altanen. Tidigare hade vi bestämt att vi skulle köra på Organowood men missat att det fanns Select och Select plus så nu måste vi kolla exakt vad det är vi ska ha.

Ja ja man får se det som att det är tur att vi kommer hem nu så att vi kan få göra vårt val och så att vi kan komma igång med allt i slutet på den här veckan😊.

Kram på erF

lyckan är när man hittar en myra i väntan på bussen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.