Filippa Rådin

Ramlar hon så dör jag

Det är verkligen fantastisk att se Anja ”in action” under inspelningarna av Vem kan slå Anja och Foppa. Programmet kommer bli så sjukt bra och jag längtar tills ni alla kommer att kunna se det i höst på tv. Jag må vara partisk, för det är jag, no shit! Men så fort hon tar sig an något som har med fysik aktivitet är hon omänskligt bra! Det är få som är så komplett som Anja och jag erkänner, det imponerar stort på mig! Hennes fokus inför varje tävling är likvärdigt som en lejonmamma som gör sig redo för strid, Hela hennes kroppshållning och blicken är knivskarp, hela hennes approach blir annorlunda.
Ha ha ha Jag blir snudd på avundsjuk på mig själv som har förmånen att jobba med min fru och få stå nära och se henne varje dag. Alla dagar är inte rosen röda tillsammans , det vet vi alla som lever tillsammans med någon, men så är livet, upp och ner men fy ända in i h-vete vad jag älskar den här människan!!!!

I förrgår hissades hon upp 12 meter upp i luften för att balansera, hämta nycklar och ta sig över från ena sidan till den andra och jag tänkte ramlar hon ner dör jag! Adrenalinet pumpar inte bara på frun utan jag får mig min beskärda dos jag med ha ha ha.
Nu ska vi ut och förbereda Maxis kalas tillsammans med kusiner och mormor Karin ( min mamma) här hemma, vi hörs!

Kram på er ❤Fvarje morgon börja med väntan på taxi😊

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ulrika

  Hejsan!

  Först, tack för en BRA blogg!

  En fråga och jag hoppas inte du tar illa upp, ej menat så förstås! men vad är din ”inblandning” i detta program? Kläderna verkar ju bara vara funktionsvarianter med färdiga tryck på? Kan du sätta din personliga prägel på dom så som du har gjort i t. ex Let´s Dance?
  Må så gott : )

 2. Sandra

  Oj 12 meter, jag förstår att adrenalinet pumpade på dig med.
  Fantastisk din fru är, vågar sig på det mesta.
  Hoppas ni får ett bra kalas 🎂
  Kram Sandra 💕