Filippa Rådin

När barn och vuxna känner sig som hemma hos oss

Nu har vår minsta stjärnskott blivit rejält firad, igår drog vi ihop det vi hade hemma i kalasväg och bjöd in min mamma och Anjas syster med familj till middag och tårta. Så himlar mysigt det är när huset är fullt med barn och vuxna som känner sig som hemma! Till tårtan dök Elvis bästa kompis och mamma upp spontant och allt rullade verkligen på så bra. Förutom det är det fullrulle på folk som förbereder och gör jobb inför att snickaren ska komma och sätta igång med altanbygget imorgon . Det är en fantastisk och nästan overklig känsla att allt kommer stå klart om 2 veckor!

Annars räknar Emmi dagarna till sommarlov mer än en gång om dagen och informerar småbröderna om att snart är det sommar även fast det redan är sommar😄😄😄. Älskar känslan av förväntning som ligger som en aura runt henne just nu. Man kommer så väl ihåg den själv, känslan av att ha ett OÄNDLIGT sommarlov framför sig. Själv planerar man upp och hackar upp lovet så mycket att det nästa känns som att det redan är över innan det ens börjat. Inte bra! Jag måste genast se till att ta tillbaka njutningen av att sommaren faktiskt är flera månader och att vi än så länge bara står på start linjen!

Kram på erF

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Härligt att det blev ett lyckat kalas för er söta minsting 😍
  Åh, visst minns man känslan då man räknade ner dagarna inför sommarlovet, och när dagen äntligen kom, vilken härlig känsla. Skulle gärna vilja uppleva det igen, det var nåt speciellt ☀️🙌🏽🌸
  Försök nu och njut och tänk att (trots det fina vädret) har inte själva ”sommaren” börjat så du har några månader på dig.
  Önskar dig en fin lördag.
  Stor kram Sandra 💛🌸

 2. Christina

  Grattis i efterskott!! Tack för en fin och jordnära blogg! Måste också fråga var de ursöta tårtljusen är köpta. Kram Christina