Filippa Rådin

Dygnets 25:e timme

Herregudanes vad tiden bara springer iväg. Men vad vi har hunnit!! Alltså jag är helt slut men fylld med styrka och kraft. Vilka dagar vi har haft hemma. Egentligen skulle vi åka ner till Stockholm igen redan efter 2 dagar hemma men insåg snabbt att vi verkligen tagit vatten över huvudet. Barnen ville vara hemma ,och när det kommer till att prioritera barnen då det blir för mycket så är vi stenhårda. Allt annat får stå åt sidan. Så efter Maximilians typ 3 :e födelsedagsfirande , vilken är kanske passande då han fyller 3 år har det rullat på. Vi håller ju som sagt på med gården och snickarna meddelade att de skulle jobba på fredagen så vi kunde vara med och känna hur vi ville ha allt. Så mitt i mail och annat jobb sprang vi titt som tätt och kollade , mätte och skottade bort jord för att hjälpa snickarna och även ge plats till en traktor som flyttade jacuzzin som ställts fel.  Det känns så bra med de här grabbarna som bygger vår nya altan! De hade så rätt i att komma och bygga början av ramen medans vi var hemma. Nu kan vi lugnt åka ner till Stockholm och avsluta inspelningarna på Vem kan slå Anja och Foppa för att sedan komma hem till färdig ram och kunna hjälpa till att skruva trall.

Helgen har som sagt blivit helt prioriterat för barnen.  Det är lätt att man ser luckor i kalendern och tycker att allt är möjligt men när sedan barnen ger en annan bild av allt så inser man att som vuxen lever vi i en helt annan värld. Så även om vi så gärna velat finnas på plast på olika välgörenhetsgalor, bröllop och events i Stockholm den här helgen så är mitt hjärta nu totalt fylld av mina barn och fru. Avslutade med att springa toughest family med Emmi och Elvis. Hur underbart var inte de. Härlig morsdagpresent av barnen!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.