Filippa Rådin

Leva med en världstjärna

När man lever med en världsstjärna i idrott så är det lätt att resten av familjen blir påverkad. Jag lovar er att min söndag absolut sett annorlunda ut om Anja inte funnits i mitt liv.

Under lördagen cyklade vi runt på olika ärenden men även in i skogen för att titta på Toughest( en tuff hinderbana man springer och tävlar i) för att sedan landa i ett kalas Elvis var bjuden till och sen en beställd grillning av Emmi som gjort menyn. Gården är som ett stor sandlåda som vi mellan alla aktiviteter fixar med så snickarna har allt redo när veckan drar igång. Inomhus är det totalkaos. Vi har tappat det helt!! Så när vi äntligen är klara med Vem kan slå Inspelningarna så måste det bli en hård och smärtsam rensning. Jag funderar allvarligt på att ställa ut allt på gatan och ha loppis. Sälja iväg allt!! Jag är just nu tokig på alla prylar och vill bli minimalist!!!

Söndagen gick i andan av Anjas idrottande. Emmis slalomklubb hade avslutning på säsongen och istället för badhus så blev det Jump. Såååå kul . Jag älskar att hoppa runt med barnen hejdlöst och bara se hur de utvecklas och kastar sig runt bland studsmattor och mjuka poolen med skum. Vi kastade oss snabbt in i bilen efter hoppningen för att anta utmaningen barnen gett oss i morsdagpresent. Alltså normalt får man frukost eller en teckning eller en massage. I vårt hus får man springa hinderbana!! Så på med skorna, krigarface och slänga sig bland lianer och hemska gyttjediken och kräla under hav av nät. Men så underbart det är!! Blir så lycklig av att se Emmi och Elvis utan tvekan kasta sig på hindren. Jag ska erkänna att det var helt klart jag som var mest nervös och gillade inte helt att stå på startlinjen och se en megavägg framför mig, som jag senare skulle klättra över. Jag älskar kontroll men nu var jag en bit ut på djupt vatten. Men att se Emmi och Elvis peppa varandra och heja och peppa varandra under hela banans 20 hinder gör mig tårögd! Vi hade bestämt att springa med ett barn var. Anja tog Elvis och jag fick springa med Emmi. Alltså denna unge❤!! ………. Anja och Elvis körde så fort de med. Elvis sprang utan stopp hela banan och skippade bara vattengraven vilken jag är glad han gjorde för den var djup och riktigt kall!! Så kall att till och med jag tappade andan när jag nådde vattnet.

Att anta svåra utmaningar tillsammans med sina barn gör att jag känner att vi som familj når en nivå högre. Det är en sån sjuk glädje att samarbeta och lyckas tillsammans att det lätt är värt att tappa kontrollen för en stund😊.

Tidigt imorse tog vi flyget tillbaka till Stockholm för att anta utmaningen men inspelningen av ”Vem kan slå Anja och Foppa” och det stärkta med några grymma dagar i ryggen. Just nu kan inte inte bli varken bättre eller mer spännande. Jag hoppas vår uppladdning gör det möjligt att slå Börje och Bianca Salming i alla grenar i kvällens program, men svaret på det får ni i höst 😊

Stor kram på er!!F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Magda

    Blev grymt impad av er när ni kom fram till väggen, stora E såg knappt trött ut och du, du bara skrattade 😁