Filippa Rådin

Rädda sommaren

-i samarbete med ColdZyme-

Som ni vet så hade vi en riktig vabuari månad som även övergick till en vab-mars. Sjukdom kommer ju aldrig lägligt och precis så är det nu också. Bara veckan innan inspelningen av vem kan slå Anja Pärson och Peter ”Foppa” Forsberg drog igång blev jag dunder förkyld, inte alls en bra timing och så känns det att ha varit mest hela tiden hemma hos oss. Lagom till att vi skulle iväg på påsklov blev både Anja och Maximilian sjuka. Som småbarnsfamilj känns det som vi hunnit testa varenda liten medicinkur och lagom till att vi skulle iväg på påskfirande fick vi frågan om att prova ColdZyme. Vi tackade ja direkt och det var också min räddning till att bli återställd inför tv-inspelningen. 

ColdZyme är unik i att både kunna förebygga en förkylning och förkorta den som redan är drabbad. Som förälder till barn i förskoleålder utsätts man ofta för alla möjliga bakterier och det kan ibland ta en evighet att bli frisk. Men eftersom ColdZyme även fungerar förebyggande har man chansen att ligga steget före en eventuell förkylning. Skulle man däremot ändå bli förkyld så förkortar och lindrar ColdZyme symptomen generellt.

Sprayen verkar snabbt och lätt att använda samt kan användas av alla över 4år. Den verkar omedelbart genom att bilda en skyddande barriär i halsen, som fångar in och deaktiverar förkylningsvirus så att kroppen kan göra sig av med dem på naturlig väg. ColdZyme Munspray används i munhåla och svalg där förkylningsvirus får fäste och förökar sig.

Även om vi nu rör oss från den värsta förkylningssäsongen mot vår och sommar så innebär inte det att man inte kan bli förkyld, det finns ju särskilda tillfällen då man absolut inte vill bli förkyld på sommarhalvåret, men risken kan öka på grund av att man är ledig och slappnar av. Vi letar för glatta livet just nu efter ett hus att hyra utomlands för hela familjen i sommar  och då vill jag verkligen inte att vi ska vara förkylda så alla utom Maximilian kommer att få gå på en förebyggande ColdZyme tur någon vecka innan semester.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. AL

    För min man gjorde sprayen att förkylningen verkligen bröt ut, värre än vanligt dessutom. Så nu aktar vi oss för den.

  2. Maria Olofsson

    Jag har tänkt alldeles för länge att rekommendera den men nu behöver jag ju inte göra det. Har använt den i några år och den funkar bra bara man tar den i tid.