Filippa Rådin

Sista dagen med gänget

07.45, Vid den här tiden sitter jag som vanlig på väg ut i taxi. En och en halv veckas inspelningar av Vem kan slå Anja och Foppa börjar närma sig sitt slut. I dag är det sista dagen med gänget! Ett grymt gäng som kommer leverera ett sjukt bra program i höst. Jag verkligen längtar tills det börjar sändas.

Igår var Börje och Bianca Salming hos oss för att försöka slå Anja och Peter. Och idag är det kanske den tuffaste dagen av alla om man ser rent utmanar mässigt för Anja och Foppas del. Anjas gamla kollega och vän Frida Hansdotter och Kim Källström har antagit utmaningen att försöka slå hemmalaget och man kan väl säga att Anja nästan vaknade med adrenalin ha ha ha. Hur det än går ska det bli grymt kul att träffa Frida och få hänga med henne idag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.