Filippa Rådin

Jag är inte negativ mer fascinerad

Ibland får jag nästan svindel av Anja och mig. Känslan är inte på något sätt negativ utan mer fascinerad över hur mycket man kan hinna bara man är strukturerad. 

Igår var dagen vi skulle flytta hem igen. Vi steg i vanlig ordning upp med pojkarna som vaknade kl 7 för att börja packa ihop vår lägenhet som vi hyrt under ”vem kan slå tiden” . För barnens skull har vi bott i en större lägenhet. Så det var både grejer och leksaker som skulle skjutsas tillbaka till vår egna lägga och sedan skulle vi packa ihop det som ska hem till Umeå. Snacka om att man kan samla på sig saker under två veckor…!!! Puh!!

För enkelhetens skull packade vi ellådcykeln full och cyklade med den och dumpade sakerna i lägenheten i stället för att ta bilen. Att cykla i Stockholm, vilken frihet! Bodde jag där permanent skulle jag använda cykel typ jämt och har man dessutom en lådcykel klarar man sig ännu bättre utan bil Efter det hade vi möte om framtiden hemma hos oss, det är alltid lite stressande att ha möte när kidsen är med men igår funkade allt som på räls, Maximilian hann bara bada badrummet med vatten två gånger för att köra sina båtar och var fullt upptagen med sitt medan Elvis byggde på sitt lego.
Efter mötet packade vi in det sista i bilen och cyklade iväg cykeln för att lämna in den på Livelo på Karlavägen och sedan ut till Let´s Dance och Magasin 5 för att träffa Carro och lämna igen grejer som vi lånat av Go Cart studion till Vem kan slå. Efter det var det bara Mall of Scandinavia och intensiv jakt på avslutningsklänning till Emmi kvar, vi hade 40 min tillgod, OM jag och pojkarna skulle hinna med flyget hem som gick 17.25 och som vi ännu inte hade några biljetter till…

Vi hann!! Hittade klänningar till Emmi, köpte även lite grejer till pojkarna, beställde flygbiljett i bilen ut till Arlanda och vinkade av Anja som körde vidare bilen hem till Umeå och landade hemma sent igår. YAY!!!
Lycka är att vara hemma igen😍!!

Kram och F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.