Filippa Rådin

Skapa trendiga lockar

Idag har dagen kommit för den tredje och sista hårstylingen från Wow. Som jag skrivit innan kommer styling, idéer och tips från en av dom bästa salongerna här i stan ( Umeå). En salong som jag faktiskt delat lokal med när vi startade Kii ( klädbutik som jag drev i 10 år ) en mer lyckad kombo att ha kläder och frisyrer i ett går knappt att ha tror jag. och så kul som vi hade tillsammans är svårt att slå. Frida ( min kompanjon) och jag var i sig ett grymt team och att sedan få komplettera upp det med ytterligare med ett gäng drivna och kereativa brudar var fantastiskt inspirerande.

Så sista ut alltså är tips på hur du skapar trendiga lockar. Jag länkar till dom andra inläggen/ frisyrerna så ni har alla på ett samma ställe.

Ta hand om er ❤Kram F

Sy fina sommarfrisyrer

Lär dig sy din håruppsättning

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.