Filippa Rådin

Maxis bästa frukost

I morse hade vi en väldigt bestämd kille som ville äta frukost ute, trots att det var kallt och nästan lite regn i luften. Han satt som ett ljus och var helt fascinerad över vad som hände. Idag började dom nämligen rulla ut gräset och jag kan bara föreställa mig hur häftigt allt måste vara för en treåring, Dels ha en egen traktor på gården som man kan sitta och titta på, en massa människor som är överallt och springer, det spikas, krattas, skottas och händer grejer verkligen överallt hemma hos oss. Han satt och bara stirrade och var helt inne i det arbete som pågick här utanför, var nästan lite svårt att få honom att gå till förskolan.. men till sist så gick det.

Så idag när pojkarna kom hem från förskolan så var nästan hela gräsmattan lagd. Vilken glädje! Maxi var helt lyrisk. Tyvärr får det inte vara så mycket lek på den än då den behöver få fäste i jorden/marken och liksom behöver vila sig i form, i 4VECKOR!!. Men nu slipper vi i alla fall ha en jordhög utanför dörren och skulle små fötter springa iväg så är det i alla fall gräs som kommer in och inte jord.

Kram,💕 F.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Såklart han ville sitta ute och titta på det som händer, vädret spelar mindre roll 😉
  Skönt att ni kommit så långt nu och att ni får em gräsmatta istället för jordhög.
  Hoppas ni hittar nån härlig semesterresa ☀️
  Italien är aldrig fel 😊
  Kul med Legoland med i sommar. Har varit där som barn men inte nu i vuxenålder, säkert jättebra 😃
  Förra sommaren var jag i Danmark ett par dagar, på gränsen till Tyskland. Åkte till Hansaparken i Tyskland. Så fin och trevlig park 👌🏽
  Kan varmt rekommendera den.
  Ha en fin onsdag.
  Ta hand om dig
  Kram Sandra 💕