Barnens stora kokbok – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Annons

Barnens stora kokbok

För några veckor sedan blev jag inbjuden till en kväll tillsammans med underbara clara och Annakarin Nyberg. Vi skulle fira deras nya bok, “Barnens stora kokbok”. En superfin bok med både läskande och god recept. Boken är verkligen skapad för att det ska vara lätt att använda recepten för alla, oavsett ålder. Vi hade verkligen en super trevlig kväll där vi både fick prova vissa av recepten men även lära oss lite kring hur man fotograferar. Har ni inte köpt den här kokboken skulle jag rekommendera att ni gör det.

Tänkte jag skulle dela med mig av en bål som ni hittar i kokboken, vi har gjort flera gånger här hemma under dom varmaste dagarna, ungarna älskar den och lika så vi vuxna. Riktigt svalkande och törstsläckande.

Bål & Isbitar: 

  • 2 paket koncentrerad äppeljucie.
  • 1 1/2 liter vatten.
  • 10 centimeter gurka.
  • 10 jordgubbar.
  • 2 flaskor (33cl) sockerdricka.
  • Isbitar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons