Kalas på Jump – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Kalas på Jump

När Emmi fyllde år i december så hade hon som önskemål att få ha kalas tillsammans med sin bästa kompis Emmylo. Dom ville nämligen fira tillsammans på Jump här i Umeå. Men då hade det inte hunnit öppna här i Umeå¨och när Emmylo inte hunnit fylla år blev det framskjutet ett par månader för att det skulle funka. Så nu i lördags var det äntligen dags för tjejerna att ha sitt kompiskalas. Snacka om att dom var laddade och taggade, hela kompisgänget var bjudet och det blev verkligen succé. Jump är en trampolinhall som öppnat här i Umeå under våren. Superkul och vi har redan hunnit besöka den flera gånger hela familjen och det roar verkligen alla åldrar. En själv inser att man är ganska nöjd och trött efter en timme på dessa trampoliner medan barnen kan hoppa på i flera timmar om dom fick.. haha.

Men efter en timmes hoppande bar det av upp i ett av kalasrummen som finns, där det bjöds på glassbomb, fika, saft och godis. Eftersom det här var ett önskemål som tjejerna haft sååå länge ville jag verkligen att det skulle bli perfekt, så jag pimpade lite extra själv med unicorn servetter och papptallrikar bara så tjejernas dag skulle bli så bra som den bara kunde. Pricken över I:et blev verkligen när alla, både kompisar och födelsedagsbarnen fick varsin fribiljett till ett nytt besök. Dom var verkligen såååå glada och lyckliga när det var dags att avrunda och åka hem. Dagen var helt fulländad i en 11 årings ögon och det är så härligt att se och gör en så lycklig!

kram ❤F

        

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Låter som ett kul kalas 😃🎉
    Visst är det härligt att se barns lycka 😍
    Kram och trevlig helg 💕