Filippa Rådin

Hus på Santorini på 24h

Spontant var det ja!! Vi har funderat ett tag på att åka iväg till värmen. Men med altanbygge och en ny gräsmatta så har det inte varit så säkert att vi kunnat. Men när Anja helt plötsligt säger att hon hittat ett flyg som gick till Santorini så blev det fart. Kl 12 i förrgår bokade vi flygbiljett och satte fart med packning och fix. Alltså när vi väl har driv så har vi ett driv som är helt galet. Anja röjde hela gården efter bygggubbarna och såg till att alla plankor var fastskruvade och alla högar med skräp var på släpvagnen. Jag är riktigt förkyld så jag tog tag i packningen inomhus.

Mamma skulle egentligen komma ner för att hjälpa oss med en ordentlig städdag efter några veckor med bara fokus på bygget. Så när hon kom och vi satt insnöade på hotels.com och Airbnb för att hitta boende blev hon hyfsat förvånad. Eller egentligen var hon nog inte förvånad, hon är van vid vårt maxade tempo och att det helt plötsligt tex kan dyka upp en resa, hon känner ju oss ganska bra…hahaha Älskade mamma såg till vi fick mat, dammsugade och räddade alla blommor medans vi styrde runt som två galna höns. Därtill gick pojkarna sin sista dag på förskolan och Elvis skulle tacka av sina fröknar som så underbart har tagit hand om honom i alla år. Anja kom på genialiska idén att ge en jordgubbsplanta var. Jag tycker att det är så svårt att komma på något bra att ge. Det här var riktigt bra och kul och somrigt. Iväg och köpa plantor och även hämta Emmi som var med kompis på Jump. Hem plantera om 7 st jordgubbsplantor, skriva kort och iväg för leverans + upphämtning av barn. Phu!

Men det stoppar inte här, Elvis även hade simavslutning och Emmi fotbollsmatch på kvällen men då kan jag villigt erkänna att febern började vara min överman och min energi började tryta en del. Samtidigt som det inte var dags att vika ner sig. Emmis pappa kom förbi och tog Emmi till matchen och Anja följde Elvis som kammade hem både blå och grön baddare och kom hem stoltare än tuppen. GUD vad man kan bli berörd av barns glädje!! Tänk om man själv fick kastas tillbaka till den oförstörda bubblan av fullständighet. Men det är så häftigt att få stå på sidan och njuta tillsammans med våra små super hjärtan.

Klockan slog 24.00 bilen var packad och vi började rulla ut från gården. Det var inte första gången men det tillhör inte heller vanligheten att vi kommer oss i väg i tid, på givet klockslag, söderut med bilen. Flyget gick från Arlanda och varken tåg eller annat flyg fanns att få tag på så det passade. Så enda lösningen var 6 timmar körning med sovande barn mot Arlanda. Vilken tur att vi är två! Anja körde första biten och sen turades vi om. Väl på flyget tog det inte lång stund innan barnen somnade i famnen. Älskar när de somnar på planet. Hur underbart är det inte!! Att de kan slappna av och sova i stortsett hela resan.
Den här gången om någon kan jag med gott samvete säga att vi är sååååå värda sandmellan tårna och semester!

Njut och må!
Kram F

Var vi än befinner oss just nu så spelas det in olika musicallys, så när vi fick lite tid att slå innan vi fick gå på flyget var Emmi fullt sysselsatt 😄

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Men alltså ni, kan ju inte annat är älskar er 😍 Vilket grymt driv ni har, bli stressad av att bara läsa det 😅 Allt löser sig när man hjälps åt.
    Ni är verkligen värda denna semester så njut nu, ha kul och ta hand om er.
    Kram Sandra 💕