Filippa Rådin

overklig miljö

Igår landade vi där vi ska tillbringa den kommande veckan. om ni läste mitt senaste inlägg vet ni hur galna mina senaste dagar och resa hit var. Men vi är framme och den klassiska resbakis dagen för kidsen är också här ha ha ha. Alltså Maximilian, vår älskade lilla virvelvind som alltid tar ut max av varje dag som livet ger. Han är överallt med någon av oss andra i familjen hägnade som ett sträck efter ha ha ha. Så i vanlig ordning hos familjen Pärson-Rådin tar vi en pausdag efter resan. Vi gör ingenting. Vädret är sådär i dag så det passar rätt bra att bara lyssna in vilket tempo vi ska ha.

Ungarna fick sova tills dom vaknade och efter frukost satt vi på kanten av poolen och doppade fötterna medan badfiskarna Emmi och Maxi badade kroppen efter det har vi hängt inne och tittat på film tillsammans och snart ska vi iväg och ta en tur med bilen och se om vi hittar något bra lunchställe. Inget bestämt, vi får se vad dagen tar oss. Sååå skönt!

Ni ska få titta in där vi bor så ni vet hur vi har det, ta hand om varandra!

Stor kram ❤F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Härligt att ni är på plast. Skönt att ta det som det kommer och känna in vad dagen har att ge.
  Se verkligen fantastiskt ut och förstår att det är det.
  Njut på och ta hand om er. Ni är så värda semestern.
  Kram Sandra 💕

 2. Petra J

  Wow, vilket ställe!! Hyr ni privat eller kan du länka till stället?
  Ha en fin semester och njut av familjetiden!