Filippa Rådin

Dagen som resbakis

Efter en lugn fm tog vi bilen och drog till Perissa Beach för att käka lunch. Eftersom Maxi var resbakis och lite mer vild än tam så tänkte vi först äta lunch och sedan sätta oss i bilen igen för att han kanske skulle få sig en mitt på dagen vila. Men eftersom vi knappt vill planera något dom här dagarna utan tar det mesta på uppstuds för att känna in barnen blev det så mycket bättre än att sätta sig i en varm bil med AC på högtryck.

Maxi ville i vanlig ordning utforska så jag och barnen gick ner till stranden medan Anja stannade kvar på restaurangen och tog notan. Gå på tur och titta blev snabbt till bad och vi stannade bra länge och njöt av att slippa tjat och gnat och istället ha kul, leta stenar och bada. Vilket barn älskar inte att leta stenar?! Känns som att det tillhör ovanligheterna i iallafall. När barnen började frysa för mycket var det lagom dags för biltur, sightsing och en kollektiv vila för barnen i bilen. Scoore!! Ibland blir allt nästa för perfekt.. Det var som att vi lämnade motsträvigheten i havet och efter vila. Nu är vi bara i vårt vanliga snurr, men så är det när man har tre underbart viljestarka och drivna barn. Vilket man också kan bli galen på vissa dagar. Man får påminna sig fler än en gång att älska drivet både i med och motgång😊

Kram ❤F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.