Filippa Rådin

Solen bränner

Hörde lite rapporter hemifrån och vår gräsmatta. Den ska vattnas varje kväll för att den ska överleva nu när den nyss är utrullad. Vår kompis Micke bor i vårt hus och har koll på den. Det är lite som att lämna bort en hundvalp hahaha.

Men det verkar funka så bra då det ösregnar! Den får vatten så det räcker. Hoppas verkligen solen snart lyser igen och att det blir en prognos mot midsommar som är glädjande. Vi har börjat komma in o en lunk här nere så att frukosten nästan bli lunch. Barnen kollar ikapp på sommarlov (sommartv) och lutar huvudena mot varandra och det är ingen stress. Vi har verkligen inte tänk planera ett dug när vi är här. Tror det kan bli stranden en stund idag och sen är vi hemma och äter middag.

Idag tänkte jag slå ett slag för solskyddsfaktor. Igår började alla få färg och eftersom det blåser lite på Santorini märker man inte hur gassande solen egentligen är. Jag har pratat förutom om de här produkterna men vill tipsa om det igen nu när sommaren är igång. Vi älskar de här produkterna, de är lätt att smörja med och går snabbt in i huden

Det  här är verkligen inte något samarbete vi har betalt varenda droppe men till alla er som vill ha genuint bra tips på ett grymt ekologiskt solskydd till er och era barn. This is the shit! Nu har dom även släppt en after Sun och 30 spf med skimmer som jag älskar, dom glittrar perfekt!

Kram F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna

  Det där med att rulla gräs och sedan åka på semester 🙂 Minns när grannen rullade sin och var tvungen att låna vatten av oss som bor runt omkring. Det var ett virrevarr av gardenaslangar. Japp, det regnade typ INGET den sommaren ….

 2. Mona Skoglund

  Härligt att läsa att ni tar dagen lite som den kommer. Sol,bad och tvhäng är väl bra saker under semestern. ☀️😎

 3. Sandra

  Skönt att ni har det bra och tar dagen som den kommer.
  Så bra med nån som ser efter er gräsmatta när ni är borta. Jag brukar också få vara husvakt eller hundvakt när vänner är iväg på semester.
  Må så gott och fortsätt njut
  Kram Sandra 💕