Filippa Rådin

Santorini måste varit bra för oss

Santorini måste varit bra för oss, lugnet är fortfarande kvar i kroppen. Efter hemkomst har Elvis blivit helt fast i pärlplattandet och sitter timme efter timme helt uppslukad av att lägga pärlplattor …man kan lugnt säga att vårt hem håller på att bli som en hel pärlplattefabrik. Han har alltid gillat att ”pärla” men just nu tror jag att han befinner sig på ”pärltoppen” och suget efter Ipad är helt bortblåst. Hur underbart är inte det? Dessvärre är Maxi inte kry efter att han kom hem har febertopparna avlöst varandra, vilket också bidrar till att vi kan fortsätta lugnet.

Men vilka underbara dagar vi fick! Ibland blir det så där overkligt bra, ofta när man inte planerat allt för mycket. Och spontan kan man ju verkligen säga att vår resa till Santorini blev då vi bara på några timmar kastade om allt, bokade resa, boende och hade packat in oss i bilen för att sedan glida ut från gården och dra söder ut.

Idag kommer Anjas föräldrar hit, lika spontant som vår resa till Grekland då dom egentligen skulle till Stockholm. ha ha ha . Så nu väntar ett härligt fullt hus och goda middagar några dagar framöver + att Anja och jag planerar en date, bara hon och jag nu när mormor och ”Mojja” kan vara barnvakt. Livet rullar på med andra ord 😊.

Kram F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. therese Ålstig

  Så fantastiskt när man låter livet hända. När man omsluter varje ögonblick och lever fullt ut. Alltid så fascinerad över hur ni i eran familj tar tillvara på dessa ögonblick och verkligen lever.

 2. therese Ålstig

  S¨fantastiskt när man låter livet hända. När man omsluter varje ögonblick och lever fullt ut. Alltid så fascinerad över hur ni i eran familj tar tillvara på dessa ögonblick och verkligen lever.

 3. Sandra

  Så underbart att ni är nöjda med resan och lugnet har infunnit sig på hemmaplan. Hoppas Maxi krya på sig fort bara. Mysigt att Anjas föräldrar kommer till er. Njut av lite egentid då 😉😊

  Må så gott
  Kram Sandra 💕