Filippa Rådin

När Anja Pärson shoppar loss

Vad är det med Anja Pärson och uppblåsbara vattenleksaker!? 
Jag tror allt har med att Anja älskar att leka lika mycket som våra barn. Hon är aldrig sen på att följa med på deras upptåg och vill i det längsta uppmuntra till allt som kan gynna det som aktiverar våra barn.
När vi var i Santorini blev Anja snabbt stammis på en av byns leksaksaffärer… ha ha ha det började rättvist med en leksak till varje barn och fortsatt med badpuffar, små söta djur . Det slutade med att visa av leksakerna blev totalförstörda av något djur en natt.

En morgon när vi öppnade altandörrarna låg unicornen, bilen, hajen osv i småbitar. tårarna sprutade på barnen och resan ner till leksaksaffären blev ett faktum. Den här gången kunde vi enas om att vi bara skulle köpa EN ny leksak som vi alla samsas om, en ny större unicorn.

…Men Elvis längtan efter en båt med åror har varit stor efter Santorini och visst skulle det vara kul att ha en liten gummi båt…Så igår slog vi till och utökade vår samling men en båt. Hela familjen älskar det och nu ror vi båt både på land som i vatten. 😊😊😊 vad skall detta sluta..?!

❤F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Annette

  Det bästa som fanns när barnen var små 😃att köpa uppblåsbara leksaker. Köper
  Dem än idag och barnen ä 18 och 20 år 😂. Sååå roligt att leka herren på täppan med mm

 2. Annette

  Det bästa som fanns när barnen var små 😃att köpa uppblåsbara leksaker. Köper
  Dem dem än idag och barnen ä 18 och 20 år 😂. Sååå roligt att leka herren på täppan med mm

 3. Sandra

  Hihi, underbara Anja. Kul med lek i vattnet 😊
  Finns ju så många coola och fina uppblåsbara vattenleksaker nu 😊
  Får se hur många till ni inhandla 😉
  Kram Sandra 💗