Filippa Rådin

Rabatt hos Tintinstyle.se

-i samarbete med tintinstyle –

Vi fick hem några superfina saker både jag och Anja från tintinstyle.se. En scarf och en T-shirt. Tintinstyle är ett företag som grundades 2006 och ägs idag av Anette Modin, Emma-Helena Fredriksson och Anna Haag. Butiken finns i centrala Östersund men eftersom dom har en webbshop finns möjligheten för oss alla att ta del av det fina dom säljer. Här hittar ni märkeskläder så som Dagmar, Jofama, Rodebjer, Selected Femme, Eivy och många många fler.

Dom är så generösa att alla ni följare får 20% rabatt om ni anger koden ANJAFILIPPA20 i kassan. Kan varmt rekommendera den här butiken, så om ni inte har vägarna förbi Östersund klicka då in på deras hemsida! Rabattkoden gäller till den 30/6.

Kram, F.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.