Filippa Rådin

Kroppskur för långvarig solbränna

Det är ingen nyhet att jag älskar naturlig hudvård och att jag gärna ger er tips på vad som jag tycker funkar för mig. För er som inte hängt med den senaste tiden så har vi varit i Santorini med familjen. Helt magiskt! Men så fort jag kommer hem från vilken solsemester som helst kommer även oron för att förlora den gyllenbruna färg jag slitit mig till. Man kan lätt tro att eftersom jag är halv latino också så skulle jag ha förmånen att blixtsnabbt bli brun. Men icke då, den snabbheten står min fru för även här. Suck! Det ska väl även tilläggas att jag är livrädd för att bränna mig så jag kanske har lite för mycket kläder på mig för säkerhetsskull… men, men lite brun blir jag sakta men säkert och den färgen vill jag bevara och göra det bästa av.

Mitt, men även Victoria Beckhams skönhetsknep för att bevara långvarig solbränna och som ger garanterat snygga återfuktare sommarben med natuliglyster lyder enligt detta:

Kombinera Sea buckthorn replenishing kroppsolija med Skin food ( som jag tidigare hyllat HÄR)

Skin food är en prisbelönad multiprodukt för riktigt torr hud och som har blivit hela Hollywoods makeup elits ”älskling på tub” och receptet för att nå det perfekta naturliga glowet. Jag använder den som nattkräm när jag behöver ge huden en riktigt fuktkick och vill vakna upp snyggare än dagen innan 😊

Sea buckthorn replenishing kroppsolija ger en lätt nyans av lyster och sammetslena ben.
Sjukt grym produkt i alla lägen men ett måste när jag ska visa upp spirorna!

Kram F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Åsa

    Hej,
    Du som tycker om naturliga produkter borde testa Rosenseriens produkter. Dom är helt fantastiska.