Vi ger oss själv för lite kredd – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Vi ger oss själv för lite kredd

Har tänkt på en sak. vi ger oss själv lite för lite kredd. Idag är det iallafall dags för mig att påminna mig själv om hur bra vi gjort det Anja och jag den senaste tiden. Efter en galet intensiv vår behöver vi verkligen ladda om och ge oss själv andrum. Det, tillsammans med att ha barnen hemma varje minut är en konst som kräver att man är både är lyhörd för varandras behov och anpassningsbar i olika situationer.

I början var det svårt att hitta barnens rytm och harmoni, för vår del är det är lätt att vi maxar åt alla håll. Det funkar oftast bra det med när vi är fulla av energi men nu behöver vi ladda om och då går det inte att göra allt i 190. Efter att vi kom tillbaka från Grekland har vi verkligen växlat om och haft en så skön rytm här hemma. Vi hinner lite av varje och tar med barnen i det mesta vi gör, delar på oss och ger egentid för ett av varje barn + att Anja och jag ser varandra!
Igår fick Elvis åka iväg med Anja och spela tennis en timme själv innan Maxi och jag, som cyklade upp, kom dit och kunde ansluta. Det bästa var nog att Maximilian somnade i cykelvagnen så Elvis fick först en timme med Anja och en bonus timme med både mig och Anja utan en “störig” lillebror. Efter det åkte vi till mormor som väntade med nybakat fika och bad. Redan där var vi egentligen hamn med en lyckad dag men dagen fortsatte i samma sköna tempo och avslutades med att jag och Anja kunde träna tillsammans ute i trädgården.

Alltså vi lyckas verkligen just nu att hitta en fantastisk rytm som familj och det är jag sjukt stolt över! Det innebär inte att allt är rosen rött och konfliktfritt för så är inte livet men det innebär att det i stora drag i princip är friktionsfritt på alla plan och framför allt att vi väljer att se varandra och känna tiden.

Puss på er, klappa er själv på axeln och fokusera på allt bra du gör. Du har åstadkommit mer än du anar! ❤F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Therese Ålstig

    Härligt med en bra dag. Jag är skild och barnen är just nu med sin pappa. Längtar verkligen till tiden tillsammans med barnen. Att kunna spendera hela dagen tillsammans. Hitta på roliga saker, bada, äta glass och kanske till och med tennis. =)

  2. Josefin

    Åh vad härligt. Den där rytmen längtar jag också efter när väl semestern kickar igång. Så fint att i barnens takt låta de vara med i allt fix man gör. Viktigt att de får försöka och lära sig (Fasten det hade gått många gånger fortare om man gjort det själv). Det ska bli mitt motto för semester. Kram till dig