Filippa Rådin

Vi har kommit ett slut

Vi har kommit till ett slut eller för att säga det med mer hoppfulla ord, vi ska båda gå vidare och det är dags för tårtkalas! När jag tittar tillbaka på dom år vi har haft bakom oss tillsammans med Caparol blir jag på riktigt alldeles varm i hjärtat. Per och Pia har verkligen inducerat oss för ALLA och låtit oss vara delaktiga i alla projekt så mycket det bara går. Dom har låtit oss få möjligheten att lära känna företaget från golv till topp och få insikt i vilka genuina människor som varje dag arbetar med att leverera förstklassig färg. Vi har haft sjukt kul tillsammans  och lärt oss brutalt mycket! Tillsammans med teamet har vi bla fått lära oss att HUR enkelt det är att förändra med färg. Det kan låta ”klyschigt” men det är så vi känner för vi har under årens lopp förstått vad som skiljer färg från färg och det här är riktigt bra skit.

Caparolfärg kommer vi att fortsätta måla med trots att det officiella samarbetet avslutas.

TACK underbara människor för att vi fått möjligheten att göra ett bra jobb tillsammans och lycka till med alla era framtidsdrömmar!

❤ F

Vill ni kolla in alla inspirations filmer vi gjort hittar du dom här under: Målade hem

Vill ni bli inspirerade kolla in en del av mina tidigare inlägg här:
JAG LEVER, JOBBAR OCH ÄLSKAR MIN FRU
FÖRSTA INSPELNINGSDAGEN
INSPELNINGSDAG 2
NYTT MÅLARPROJEKT PÅ G
HOMESTYLING I TURBOFART
SÅ ENKELT MÅLAR DU TRENDGOLVET
TRÄDGÅRD OCH UTEMÖBLER
ATT SE LÖSNINGAR 
NI KOMMER TRO ATT VI ÄR HELT GALNA
HUR BLEV MÅLNINGEN?
VÅRT KÖK
NYMÅLAT HEMMA HOS OSS

Per och Pia 😍

Pia som till vardags jobbar med sitt företag Pia strategi och design Har varit en stor inspiration genom hela arbetets gång. Kreativare själ finns knappt!

Det golv vi gjorde visade sig komma  senare på omslaget i Elle decoration! I inlägget mer om hur du gör det hittar du i inlägget SÅ ENKELT MÅLAR DU TRENDGOLVET

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.