Filippa Rådin

Mycket svordomar hemma hos oss nu

Det är mycket svordomar som flyger i vårt kök just nu. Anja Pärson har satt sig vid symaskinen… HON KAN SJÄLV! Mycket kan hon, min fru, men sy är inte hennes starka sida vill jag lova och jag håller mig så långt ifrån som möjligt men ändå på ett lagom avstånd för att hjälpa till när hon ber snällt och jag får tillträde 😂😂😂😂.

Idag skulle vi vara på återvinningen kl 10.00 enligt vår planering… klockan är redan 10.19 . Planen sprack när en byxa sprack och det blev shorts

Idag är det en viktig dag vänner och här har vi redan tidigt börjat ladda med rätt kläder för dagen.
Puss på er❤ F  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Heja Anja. Såklart hon fixar att sy 👏🏽😉
  Ja det bli ett spännande eftermiddag, laddat med att måla mina nagla blå och gula 💙💛
  Få se hur jag laddar mer 😊⚽️
  Ha en bra lördag
  Kram Sandra 💕