Idag kom underhållning hem till oss – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Idag kom underhållning hem till oss

Idag kom det efterlängtade paketet. Som sagt vi försöker sysselsätta oss för att aktivera barnen och göra roliga saker trots att vi är isolerade nu när Elvis är så sjuk. Vi håller på med ett nytt projekt, att möblera om barnens lekhöra. och det kommer bli så bra när det är färdigt!
Tanken är att det ska bli mer organiserat och lättare för dom att få plats med sina saker + att dom ska få lättare att läsa böcker och hitta ett lugn mitt i lekplatsen.

Barnen har drömt om att få en koja inomhus så vi har beställt en sänghimmel som vi ska sätta upp, tyvärr blev det fel färg, egentligen är det precis den färg vi ville ha men när vi hängde upp den hemma så passade den inte till färgerna i rummet. Attans! Så jag måste skicka tillbaka och byta färg.

När vi öppnade paketet så hade butiken skickat med en överraskning till barnen en liten docka, hur fint var inte det!? Och just nu när Elvis är toksjuk och allt. Han satt helt tagen och bara höll om den mjuka dockan. Maximilian som är lite mer tydlig och utåtriktad, slet upp paketet, kramade dockan och skrek rakt ut: HEJ kompis!!, efter det har dom hängt en heldel 😊.

Älskade ungar! Nu återstår bara att alla grejer kommer på plats och att rätt färg på sänghimmel får hängas upp. Längtar tills vi får allt klart. Hoppas ni alla njuter av sol och bad!

Kram på er ❤F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Det kommer säkert bli supermysigt och bra i barnens lekhörna. Hoppas ni snart få sänghimlen i rätt färg. Stackars Elvis som är så sjuk 🙁
  Jag sitter på balkongen och njuter av fina vädret. Läser en bra bok eller lyssna på nån bra podd 😊
  Kryakram till Elvis

  Ta hand om er
  Kram Sandra 💕

  1. filipparadin
   filipparadin

   Men så underbart att du tar dig tid till att njuta av sommaren på balkongen. Önskar också jag har ro att läsa en bra bok! Ta hand om dig! Kram f