11 hyss av Maximilan – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Annons

11 hyss av Maximilan

Alltså jag kan ta att vara inne 7 dagar utan problem under vintern och hitta på saker med barnen. Men när det är 28 grader varmt ute, solen skiner, alla vill bada, vara vid havet, leka i sanden  och njuta så blir man lätt tokig på att gå och vänta på att dessa koppor ska torka ut och försvinna. Maximilian försöker hitta på saker men blir frustrerad och förstör mest för sin bror. Nu senast har han även börjat rymma till olika grannar. Och han är inte blyg inte, han stövlar bara in. Det känns lite små jobbigt att gå in och hämta sitt barn i grannens övervåning när han leker att man jagar honom och vägrar följa med hem… Maximilian är vår mest rörliga barn och han behöver stimulans varje dag för att inte börja klättra på väggarna, så att vara hemma isolerad för att inte smitta ner någon annan passar verkligen inte honom. Han blir frustrerad och vi med honom.

I förrgår kom Emmi hem till oss. Äntligen! det känns alltid som en evighet när hon är borta, speciellt på sommaren då vi går över på 2 v intervaller mellan familjerna. Men den här veckan är hon bara vara här till idag för att åka tillbaka för en minisemester med sin pappa och familj. Ska jag vara helt ärlig känns det sjukt jobbigt men Emmi har sett fram emot att åka iväg och det finns inget som skulle få oss att inte låta henne åka bara för att vi själva vill ha henne här.
Det är verkligen skillnad när vi alla är samlade, familjen blir komplett och hel på ett annat sätt än när hon inte är hemma men precis så känns det också för hennes pappa och hans familj. Vi brukar skoja kärleksfullt och säga att det nog inte finns någon mer älskad och efterlängtat unge än Emmi. Älskar att hon som skilsmässobarn får känna att sin efterlängtad var hon än kommer. Det är nog också en stor anledning till att hon i grunden är så trygg.

Här har ni några av Maximilians senaset småhyss:

 1. Hälla ut 200 pärlor i en tjock ullmatta och på en fårpäls
 2. Ätit upp alla jordgubbar som ännu inte blivit mogna
 3. Traschat Elvis legobyggen
 4. Smulat en hel pepparkakspåse i soffan
 5. Sprungit naken till grannens övervåning och kastat tennisboll
 6. Sprutat vatten på alla oavsett inomhus eller utomhus
 7. Tagit in sin cykel och cyklat inomhus
 8. Böjt sönder sin brors glasögon i försök att sätta ihop dom… gick sådär..
 9. Kladdat yoghurt på fönstren och hela sig själv.
 10. Använt vårt smink och jobbat in flera lager i ansiktet
 11. Slagit på grannens vattenspridare utan att vi vista om det

Listan kan göras lång och den är ständigt aktuell med nya påfund. Han är direkt, oslagbar och älskar livets alla dagar fullt ut vår älskade lilla prins! När jag är som mest trött påminner jag mig själv  att livet vore bra mycket tråkigare utan han som vaknar varje morgon och säger HEJ till livet!

 KRAM! F

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sara

  Låter som hämtat från vårt liv😅 vet inte hur många avmanövreringar vi gör på en dag. Flyger ibland rakt upp och letar honom fastän jag ju vet att han redan smitit in hos grannen, och dom har honom under bevakning, En är på tårna, 24-7 😎

Annons