Filippa Rådin

Min dotter och jag

Emmi och jag tog första steget till träning tillsammans. Inser att vi skulle gjort det här bra mycket tidigare. En stund ensamtid med bara henne, skog och löpning. Full med skratt och pepp. Gud vad kul det var!!! Hittade nog den perfekta kombon, där Emmi började med att cykla bredvid mig ett varv så att jag kunde springa på fullt och efter det tog vi 10 st 2 minuters intervaller i hennes tempo.

När vi kom hem var hon alldeles stolt och lycklig över sin egna prestation. och till kvällfikat satt vi båda myste över hur enkelt allt kändes även fast vi fått slita lite med motivationen i början. Men allt går bara man hittar verktygen till glädjen.

kram F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. filipparadin

      Eller hur, ren lyx har jag kommit på 😊. underbart när man hittar nya saker tillsammans. kram 💕