Filippa Rådin

Strandliv och en perfekt vegetariskburgare

Alltså tänkte på en sak när jag tittade igenom gårdagens bilder.
Allt ser oroligt harmoniskt och och näst in till perfekt ut. Det var det också i stort sett hela tiden men det bilderna inte visar är det kaos som utbröt när vi anlände till stranden, att maten inte hinner fram i tid och hungriga barn går bärsärkagång varav en är tre år och prickar in i alla ålders tecken. Har man inte tålamod skulle man skaffat sig det innan! punkt!

När allt snurr har lagt, sig barnen är mätta, fått bada och alla hittat den instagram sköna harmonin kan jag börja fota och en bra dag börjar ta vid. Igår stod solen högt och det var olidligt att vara inne i stan så vi drog ut till havet en stund fortsatte med middag på köksbarnen och testa deras nya vegetariska burgare för att avslutas hemma på gården med ett glas Rose i solnedgången.

Ibland blir det inte annat än bra i slutändan.
Ta hand om er! Kram❤ F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Tro det är så för många barnfamiljer, först lite kaos och sen innerfinner sig lugnet 😊
  Så bra det kan bli i slutet ändå.
  Fina ni är allihopa.
  Kram Sandra 💕

  1. filipparadin

   Så är det nog det är bara att man känner sig väldigt ensam just i situationen 😂😂😂 tur man kan vända och att det blir bra😊, kram 💕