Filippa Rådin

Extra tråkigt att man är vuxen

Dagarna i frihet är fullbokade just nu. Maximilian är frisk och det är så skönt att kunna gör det som faller oss in + att Umeå fotbollsfestival är i fullgång. Emmi och hennes kompisar har matcher som vi springer på plus andra barns lag vi vill se. Det är verkligen kul att titta på olika matcher och träffa massa människor, Det visade sig att på den match vi var på imorse kände jag mer än halva föräldrakåren, sådana som jag inte sett på år men som när jag var yngre träffade typ varje dag.
Det slog mig hur mycket jag saknar min gamla butik Kii! Dom där spontana mötena med folk som man gillar men som man inte känner så pass väl längre att man ringer till varandra.

Just sådana här gånger känns det extra tråkigt att man blivit vuxen och inte har samma tid för att underhålla det breda spontana kontaktnätet. Jag hinner verkligen inte, det finns inte en millisekund över just nu och frågan är att om jag hade tiden skulle nog inte några andra ha det, eller var skulle man ses idag? Det är inte i närheten lika enkelt att bara åka hem till någon i timmar bara för att hänga. Prioriteringarna ser också helt klart annorlunda ut idag. Jag vill ju helst av allt vara med Anja och barnen och inte missa den dyrbara tiden med dom. Och det kanske är där svaret finns, olika tider i livet prioriterar man olika för att det för att det viktigaste man har är i det man är och just nu är det min familj. Därför är det sjukt kul när man väl får till dom där spontana oväntade mötena i vardagen och träffar ”dom där”, som man annars inte ser, som idag.

Eller som igår när vi tog oss tid och åkte ut till vänner på middag, Det bästa är ändå att umgås tillsammans med andra men med familjen, då behöver man inte göra avkall på något.

Kram på er! F

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Skönt att Maximillian är frisk nu och ni får mer frihet.
  Ja ibland är det tråkigt och tufff att vara vuxen, inte helt enkelt heller ibland.
  Men har man familj förstår jag att man priotera att vara med dom.
  Det märker jag med mina vänner omkring mig. Sommaren är tuff när man lever själv. Man få hitta på saker själv och är det nån som fråga om man vill hänga en stund blir man extra glad.
  Jag har dock full förståelse för familjelivet. Inte vill man missa att hänga med sina nära.
  Men bra om man kan kombinera det ibland 😊
  Ha en fin fredag
  Kram Sandra 💕