Filippa Rådin

Lycka med att ha djur nära.

Ibland blir man helt lycklig i kroppen. Vissa saker kan vara så fina , jag verkligen älskar verkligen. 4H gården som blivit en klar favorit som vi gärna tar oss tid att besöka. Efter Emmis match i Umeå fotbollsfestival var känslan egentligen att Maximilian snart borde sova lite och Elvis och hans kompis Noel skulle få hitta på något innan vi åkte hem. En snabb plan blev att gå till 4H gården istället för att ta en glass på fotbollområdet. Att få sitta med något kallt i skuggan tillsammans med betande hästar och supergulliga kaniner är ju aldrig fel. Så vi tog oss snabbt tid och satte oss. Allt flöt på som vi tänkt oss! Ibland vill man bara smälla på en fet high five med varandra. Dessutom klarade Maximilian av att hålla sig och gå på toaletten utan missöde. Han har verkligen bara på några veckor lyckas att i stort sett bli torr. Ytterligare en high five till oss men framför allt Maximilian!!

I år har de verkligen djur som verkar älska barn. Pojkarna fick klappa och gosa hur mycket som helst och personalen tog även ut hästarna så att barnen fick komma riktigt nära och mata med färskt gräs. Vilken upplevelse att kunna öppna en grind och sitta ner med djur!

Kram❤F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Så mysigt att ni åkte till 4- H gården. Visst är det underbart med djur. Jag slappna av och få ro i själen när jag är med hästar.
  Wow verkligen high five till alla er.
  Heja Maximillian 👏🏽😊

  Ha en fortsatt bra helg.
  Kram Sandra 💕

 2. Carro

  Ni har kanske varit där flera gånger men för oss var det första gången på Mickelbo gård i Mickelträsk ca 3-4 mil från Umeå i förra veckan, OJ vilket ställe! Barnen älskade det! De fick klappa, gosa, mata och hänga med kameler, alpackor, hästar, matsvin osv osv. Personalen var urmysiga och cafét jättetrevligt! Tips, om ni som sagt inte vart där redan 😊