Filippa Rådin

När Anja och jag är produktiva

Älskar att ha en fru som har samma driv som mig och som aldrig säger att det inte är genomförbart eller tappar fart. Vi två bara kör på när vi väl sätter den sidan till.
Mamma har länge önskat sig en en gammal dörr på skena till det extra rum som vi byggde till henne för ca ett år sedan och nu har hon fått hem material och en omöjlig beskrivning som fick oss att behöva tänka både en och två gånger innan vi fick till det.

Vad lustigt det är. Vissa saker som ser busenkla ut kan vara rena nöten att knäcka eller så var det värmen som gjorde att vi inte såg det enkla. Men vi fick till det! Så stolt över att vi fixade att sätta upp och få allt färdigt hemma hos lilla älskade mamma. Vad tycker ni visst blev  det fint😊?!

Kram ❤F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Rosa

  Det blev jättefint, så duktiga ni är! Är perfekt med sån dörr om man inte vill ta utrymme i rummet.
  Jag blev sugen på att sätta in en sådan i vårt fritidshus. En fråga bara, kan den svänga mycket i nederkant? In o ut liksom, inte sidled som den ska. Svårt att förklara, hoppas du förstår. Tänker på små barns lek med dörren och klämrisk.
  Ha en fin helg🤗

 2. Sandra

  Ni är ju så produktiva och duktiga. Det blev jättefint hos din mamma. Förstår att hon är mer än nöjd 😊
  Ha en fin tisdag. Kram Sandra ☀️💦💕

 3. Conny

  ”Älskar att ha en fru som har samma driv som mig” Är det inte produktivt nog, att ha en fru, bara det. Sedan att ha det drivet och får gjort något så fint utöver det är helt fantastiskt – skulle jag säga.