Folket jublade och jag blev knäsvag! – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Folket jublade och jag blev knäsvag!

Folket jublade och jag blev knäsvag. Vilken häftig känsla gårdagen bjöd på!! Min fru levererar kärleksförklaring efter kärleks förklaring till mig. Och igår gjorde hon det dessutom tillsammans med ett viktigt budskap.
Anja. Du gör mig till den lyckligast människan på jorden att få njuta av livet bredvid dig är för bra för att vara sant!!

Efter talet säckade Anja ihop totalt, den enorma hettan på Östermalms IP och anspänningen blev lite för mycket och vi var tvungna att skynda hem för att stoppa i henne huvudvärkstabletter och vila lite. Tanken var att vi direkt skulle ut på stan för att träffa vänner men eftersom Anja höll på att få migrän fick dom trycka på paus ett tag,  Anja kvicknade till efter en stund och vi blev  “dom där” föräldrarna på grönbete som vi hade planerat ha ha ha. Med bästa sällskapet i Carro, Linn, Ludde och Tanja. Sååå bra!

Idag vaknade vi upp till vår 4:e bröllopsdag! historien AnjaochFilippa är bra mycket längre än våra bröllopsdagar men i dag firar vi en av den viktigaste och finast dagarna i vår historia. Tänker jag tillbaka på vårt bröllop blir jag helt tårögd av glädje.

Vi har länge diskuterat vad och hur vi skulle göra. Att vi skulle vara i Stockholm visste vi tidigt men sedan har vi velat fram och tillbaka i att från super uppstyrt till som idag ge varandra TID, ta allt på uppstuds och inte vara så tillrättalagd. Inte ställa klockan, sova ut, äta lång frukost, gå till Grand hotell och dricka Emil Årängs magiska drinkar till lunch ( åk dit och prova hyllningsdrinken till Anja och Ingemar stenmark, Fjällvinden den är en hit) åka till Rosendahl trädgård och ligga och läsa modemagsin och lösa korsord under ett träd, fixa ögonbrynen hos brynspecialisten Tina, köpa nya snygga underkläder, och sitta på balkongen och dricka champagne. Ja tack! Allt blev precis som vi ville. Vi har inte stressat en sekund. MAGISKT!!
Ikväll blir det resturang och god mat men än så länge sitter vi lugnt på vår underbara balkong och njuter! Det kan lika gärna bli att vi blir kvar i lägenheten, eller så blir det schlagerkväll i prideparken  Vem vet, vi tar det lugnt.

Här kan ni lyssna på Anjas tal

Kärlek på er alla! 

❤F

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Grattis på er dag 💐❤️🌈
    Härligt att den varit bra,
    Vad ni än gör ikväll önskar jag er den bästa och att ni får det toppen.
    Kärlek och kram från mig till er 💕💕