Vi byter miljö – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Vi byter miljö

Trodde inte det var sant när klockan ringde imorse. Men det var det! Så det var bara att stiga upp även fast hela jag skrek NEJ 05.15. Nu börjar verkligheten. Det ljuva sommaruppehållet är slut och idag rivstartar vi med en resa till Göteborg. Men även fast vi jobbat hårt idag är det inte ett dugg synd om oss för vår första jobbdag innebär även en mjukstart in i arbetslivets verklighet. Redan imorgon drar vi på Liseberg med barnen och på onsdag lämnar vi fastlandet för att besöka Gotland.

Idag har både vi och barnen haft en riktigt bra dag. När jag och Anja jobbade som mest var barnen på djurpark och teater och kom tillbaka till oss lyckliga och fulla med spring. Sen att hotellets personal välkomnade oss med småpresenter. gjorde inte dagen sämre. Annars blev kvällen lugn med room service och slappar tid, alla var trots allt helt slut när vi väl landat på rummet.

Har du varit på Gotland och har massa härliga Gotlands tips får du gärna dela med dig 💕.

Stor kram till er ❤F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Eva vid ängen

  Jag är där nu, hör av er om ni vill ha tips om södra Gotland. Visby är proppfullt nu eftersom det är medeltidsvecka.

 2. Anna

  Min 3 åring och 7 åring älskade Kneippbyns sommarland där Villa Villekulla finns med sångstund och teater med Pippi, finns även hoppborgar, pooler, karuseller m,m. StrandenSudersand på Fårö och fika på Sylvis döttrar. Langhammar raukar är värt ett besök. Sen finns många mysiga restauranger i Visby och att promenera på alla gator.

 3. Janet

  Detta kanske inte är roligt för barnen men vill ni se något vackert då ska ni besöka en keramiker LottaMari Eriksson i Ganthem (insta lottamarikeramikstudio) Hon hade med sina alster i programmet Så mycket bättre förra året!

 4. Lollo

  Hoburgsgubben och lummelunda-grottorna. Dock på varsin ände an ön haha.. Fårö sägs va nåt, tyvärr inte kommit dit själv än. Bara strosa i VISBY är helt klart en upplevelse i sig.

 5. Viktoria

  Tycker absolut något av kalkbrotten. Den blå lagunen är fin, finns en liten grundare del om man går runt brottet.. Creperiet i Visby, Lummelunda grottorna, Kneippbyn, Visby innanför murarna, Visby glass. Fårö men det kan vara kö… missa inte p18 hinderbana o utomhusgym, det jätte höga planket är en utmaning (behövs rep) men resten av banan är bra att springa intervaller 💪🏃‍♀️, kul även för barnen. Ha så mysigt 💕.

 6. Anna

  Jag har en 3 åring och en snart 7 åring dom älskade Kneippbyns sommarland och ett besök i Villa villekulla, sångstund med Pippi och teater. Fårö och Sudersandsstranden, fika på Sylvis döttrar, Langhammars raukar. Många mysiga restauranger i Visby. Gotland är en fantastisk ö!

 7. Linda

  Stranden Sudersand på Fårö. Äta crepes på Kutens på Fårö
  Absolut ett dopp i Blå Lagunen om Emmi är med. Grabbarna kanske är lite små.