Ett spat till oss – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Annons

Ett spat till oss

Som sagt det går ingen nöd på oss trots att vardagen dragit igång. Göteborg skämmer verkligen bort oss! Lång hotellfrukost med barn som var hyfsat sams😍. Och efter det drog vi ner till hotellets fantastiskt nyrenoverade spa. Som vi fick helt för oss själva!

Elvis släppte både puffarna och att hålla för näsan i den skönt tempererade poolen. Herre jävlar vad vi alla (inkl han själv) blev stolta över honom. Jag skojar inte men Elvis Rådin föddes till landkrabba och har, bokstavligen, fram till sin 6 årsdag badat med puffar och sina flytleksaker UPPE på land och i princip vägrat ens doppa tårna.

Han har verkligen kämpat med sig själv att nå vattenbrynet, tagit små steg, sakta sakta framåt men NU simmar han helt själv UNDER ytan!! På slutet har hans framsteg gått så fort. Varken jag eller Anja har hunnit med i hans utveckling. Förra året fick han gå intensivkurs på badhuset och i våras följde vi upp med nästa omgång och nu är han i mål. Vår finaste lilla underbara som nu blivit en badfisk!

Jag tänker som vanligt i dom här lägena på hur illa vi behandlar oss själva och förminskar oss. På riktigt!!! Kan Elvis 6år ta sig an hans största rädsla så kan även DU och jag nå våra mål! Vi måste sluta slå ner på oss! Idag är vår skyldighet att börja sträcka på ryggen. Upp med hakan! Du har något som ingen annan har och det bästa är att ingen någonsin kommer bli som du!

Puss på er😘!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Pelle

  Det ser ut som att ni njöt av värt spa! Det är mycket svett, skratt och tårar bakom det😘. Välkommen tillbaka!
  Hagabadet Drottningtorget

 2. Sandra

  åhhh så mysigt ni har det i Göteborg. Så värda att skämmas bort ❤️
  Bra jobbat av Elvis 👏🏼👍🏼❤️
  Tack för fina välbehövda ord,🙏🏽 ska sträcka på mig mer och tänka att jag duger precis som jag är.

  Ta hand om dig
  Kram Sandra 🤗

Annons